dimarts, 4 de desembre del 2012


NOTA DE PREMSA ESQUERRA UNIDA-Marina Alta

EU acusa a Català de acumular deute en l’escola pública de la Marina Alta, mentre augmenta el pressupost a la privada

EUPV assegura que el PP “està deixant sota mínims l’educació pública. L’acumulació d’impagaments a centres públics de la Marina Alta, destinats a despeses de funcionament, contrasta amb l’augment del pressupost per a concerts a l’educació privada i en aquelles etapes no obligatòries. Exigim a la consellera que es pose al dia de forma immediata en els pagaments i no establisca, a més, aquest greuge comparatiu”.

 El col.lectiu comarcal d’esquerres ha subratllat que la situació d’impagaments és “encara més complicada quan està donant-se a l’inici de curs, que és quan més necessitats tenen els centres. Català està condemnant-los al caos i deixant-los sense recursos per a impartir la docència amb qualitat”.

 Per a la formació d’esquerres, l’opció del PP “no és la lliure elecció dels pares, sinó convertir l’educació pública en un guetto educatiu.  Els centres educatius no sols estan patint una manca de recursos per al seu funcionament, sinó a més les retallades per atendre als alumnes amb necessitats educatives especials, la massificació d’aules, o l’escolarització en barracons, situacions que en conjunt posen molts obstacles i impedeixen l’èxit escolar de l’alumnat”.

4 de desembre de 2012

GABINET DE PREMSA EUPV
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada