dijous, 21 de novembre del 2013



NOTA DE PREMSA EU-Ondara-Rectoria

EUPV : Que passa amb la Casa del Mayorazgo?

El col.lectiu d’esquerres del municipi ondarenc, no vol que l’estat de la Casa del Mayorazgo es quede congelat, a l’espera que sofreixca un derrumb i haja que lamentar danys majors.

Des del nostre col.lectiu creguem que es molt preocupant, la passivitat tant de l’Equip de Govern davant un problema que pot ser molt greu a mesura que van passant els dies, les setmanes, els mesos...
Degut en l’estat en que es troba l’immoble, que es pot observar en la fotografia, i davant el perill evident que existeix de que passe alguna desgràcia que hagem de lamentar totes i tots, creguem que s’ha d’actuar ja, sense més dilacions.
El passat ple ordinari del 24 de juny de l’Ajuntament d’Ondara contenia el punt a debatre que contemplava l’oferta que el propietari li havia fet a l’Ajuntament per a vendre-li-ho al preu de mercat i on l’Equip de Govern es va abstenir al veure el vot negatiu de l’oposició.
Bé, el cas es que es queda apartat i la casa segueix siguent un problema per als viandants que puguen passar per davant o les cases colindants que hi han, no sabem si fins a una nova oferta de la propietat o fins quant.
Per tant, desde EUPV, exigim a l’Ajuntament d’Ondara que actue, exigint a la propietat a arreglar-ho per a evitar tot tipus de perill existent, en un termini no superior a un mes i si no ho fa, que ho faça el mateix consistori i li passe la factura al propietari.

ESTAT ACTUAL DE LA CASA DEL MAYORAZGO





Ondara, 21 de novembre de 2013

GABINET DE PREMSA EUPV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada