dimecres, 6 de novembre del 2013



NOTA DE PREMSA EU-Ondara-Rectoria

Pepe Fornés (EU): “L’equip de govern de l’Ajuntament d’Ondara, ignora les mocions presentades per EUPV ONDARA-RECTORIA”.

El portaveu del nostre col.lectiu va declarar una vegada acabat el pleno del passat dijous 31 d’octubre que l’equip de govern de l’Ajuntent d’Ondara, ignora a EUPV ONDARA-RECTORIA que ja acumula quatre mocions presentades sense ser debatudes en el pleno.

El passat dijous 31 d’octubre es va cel.lebrar l’ultim ple ordinari a l’Ajuntament d’Ondara, on una vegada més, i ja en van dues, l’equip de govern va ignorar al nostre col.lectiu que havia presentat dues mocions que es sumaven a les dues que estaven presentades en el mes de setembre i que estan pendents de debatre’s en ple de la corporació municipal.
Recordem que el nostre col.lectiu tepresentades les següents mocions:
-Exigir la retirada i devolució de la llei d’educació “LOMQE”.
-Instar al Govern que elimine la llei que deixa a l’Església exempta de pagar IBI.
-Exigir al Govern la retirada de la llei que provoca que el malalts crònics en hosptal tinguen que pagar part dels seus medicaments.
-Demanar a la Conselleria de Sanitat, el que demana la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública a la Marina Alta, que es rescindeixca el contracte amb DKV MARINA SALUD, S.A.

El nostre portaveu va lamentar a l’eixida del ple la mancança de talant democràtic del PP ondarenc a l’hora d’elevar a debat unes mocions que creguem interessen a la població a la qual diuen representar.




Ondara, 30 de setembre de 2013

GABINET DE PREMSA EUPV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada