dimarts, 5 de març del 2013


NOTA DE PREMSA ESQUERRA UNIDA - ONDARA RECTORIA
Esquerra Unida sol·licita que s’aclareixca per a qui són els 32.450 euros de subvenció que es van anunciar per a entitats locals culturals, esportives i socials.

El nostre col·lectiu exigeix a la regidora d’economia i hisenda, contractació, patrimoni i festes, que comparega i aclareixca exactament quina subvenció se li ingressarà a cada col·lectiu local.
 
Eupv Ondara Rectoria. La regidoria d’economia i hisenda, contractació, patrimoni i festes, hauria d’explicar exactament quina quantitat se li ingressarà a cada col·lectiu local, ja que des de l’ajuntament es parla de 32.450 euros, però sense entrar en detall per a quin col·lectiu són, ni quina quantitat li correspondrà a cadascun.

Com que aquestes ajudes són encàrrec als pressupostos del municipi, i per tant, diners de tots els ondarencs, creiem que deuen estar ben explicats on van a destinar-se.

A més a mes, com que la majoria d’aquestes entitats són lúdiques i no són serveis de primera necessitat, com ho són la sanitat i l’educació, creiem que aquestos fons estarien més ben invertits en els serveis anomenats anteriorment. No hem d’oblidar que, a Ondara han pujat les quotes de l’escoleta de 60 euros a 90 euros mensuals i que un poble com el nostre amb més de 6.000 habitants encara ha de compartir les urgències del centre de salut i les farmàcies de guàrdia, amb El Verger i Els Poblets.


GABINET PREMSA EUPV ONDARA-RECTORIA
Ondara, 5 de març de 2013



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada