dijous, 28 de març del 2013

"Es lamentable que l’ajuntament d’Ondara s’entretinga decorant rotondes, mentre que el paviment de l’antiga N-332 i altres carrers es troben en deplorable estat”


NOTA DE PREMSA ESQUERRA UNIDA - ONDARA RECTORIA
Esquerra Unida: “Es lamentable que l’ajuntament d’Ondara s’entretinga decorant rotondes, mentre que el paviment de l’antiga N-332 i altres carrers es troben en deplorable estat”

Des d’EUPV Ondara-Rectoria, creiem que l’ajuntament està cegat en fer més i més despesa en el municipi per tal de fer obres i actuacions de cara a la galeria, mentrestant no solucionen els desperfectes que hi han dins del municipi.
 
Eupv Ondara-Rectoria, qualifica de lamentable que l’equip de govern de l’ajuntament d’Ondara, amb Ximo Ferrando al seu cap, es dediquen a fer obres i actuacions de cara a la galeria sense solucionar els desperfectes en l’interior del municipi.

Aquesta setmana han publicat que s’han instal·lat dos rètols gegants en dues de les principals entrades al municipi, cosa que segons es publica en la pàgina de l’ajuntament, farà que el nom d’Ondara siga fàcilment visible a la gent que arribe al nostre municipi, com si la gent que ve no sàpiga quin poble és. Aquesta actuació, típica del nostre ajuntament governat pel PP, no estaria del tot mal, si el poble no tingués els carrers en l’estat que estan, com per exemple, el recentment inaugurat bulevard comercial, que recordem, no està acabat i que es troba en un estat més que perillós o d’altres carrers que mitjançant rètols informatius s’anaven a tornar a asfaltar fa més de dos anys i encara ni es sap quan s’executarà.

Segons la web de l’ajuntament aquestes actuacions “de cara a la galeria”, encara no estan acabades, ja que contempla una forta inversió tant a la rotonda situada baix la variant de camí a Beniarbeig i les dues rotondes situades als dos costats del pont sobre el Riu Girona de camí a El Verger. Per tant, creiem que la subvenció, que segons informa l’ajuntament que arribarà de la Conselleria de Turisme, no serà suficient.

De la mateixa manera que veiem com de forma irresponsable la Generalitat Valenciana, governada pel mateix partit que al nostre municipi, anteposa actuacions d’escassa eficàcia, mentre retalla en educació i deixa de pagar als farmacèutics, per exemple.


GABINET PREMSA EUPV ONDARA-RECTORIA
Ondara a, 27 de març de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada