dimarts, 9 d’abril del 2013

Caravana republicana La Safor/Les Marines, dissabte 13. Fes-te sentir!!


Con motivo del 82º aniversario de la proclamación de la II República, el próximo sábado 13 de abril se llevará a cabo una Caravana Republicana que recorrerá las comarcas de La Safor, la Marina Alta y la Marina Baixa.

Los puntos y horarios de salida son:

- La Vila Joiosa: a las 10h en el parking del mercadillo. A continuación la caravana irá por Benidorm, Alfàs del Pi, La Nucía, Polop, Callosa d’en Sarrià, Altea, Calp y Benissa.

- Gandía: a las 10:30h en la Plaza del Ayuntamiento. A continuación la caravana irá por Oliva, Pego, Ondara, Dénia, Xàbia, Pedreguer, Gata de Gorgos, Teulada y Benissa.

* los i las que quieran sumarse en la Marina Alta, a las 11:00 h., en la entrada de Pego (Frente a la gasolinera)

A las 13h habrá una concentración en Benissa, en el monumento dedicado a las Brigadas Internacionales, en memoria de aquellos luchadores que dieron su vida por defender la II República.

Y de ahí la caravana se dirigirá a Calp, a la zona recreativa de la sierra de Oltà (partida Oltamar, a 2 km de la estación del TRAM de Calp), donde tendrá lugar una comida para todos los camaradas, compañeros, simpatizantes y amigos que hayan participado en la Caravana.

Os esperamos!

--------------------------------------------------------------------------

Amb motiu del 82é aniversari de la proclamació de la II República, el pròxim dissabte 13 de abril es durà a terme una Caravana Republicana que recorrerà les comarques de La Safor, la Marina Alta i la Marina Baixa.

Els punts i horaris de sortida són:

- La Vila Joiosa: a les 10h en l'aparcament on es fa el mercat els dijous. A continuació la caravana anirà per Benidorm, Alfàs del Pi, La Nucia, Polop, Callosa d’en Sarrià, Altea, Calp i Benissa.

- Gandia: a les 10:30h en la Plaça del Ajuntament. A continuació la caravana anirà per Oliva, Pego, Ondara, Dénia, Xàbia, Pedreguer, Gata de Gorgos, Teulada i Benissa. 
* Els i les que vuiguen sumarse a la Marina Alta, a les 11:00 h., a la entrada de Pego (davant de la gasolinera)

A las 13h hi haurà una concentració a Benissa, en el monument dedicat a les Brigades Internacionals, en memòria d'aquells lluitadors que donaren la vida per defendre la II República.

I d'ahí la caravana es dirigirà cap a Calp, a la zona recreativa de la serra d'Oltà (partida Oltamar, a 2 km de l'estació del TRAM de Calp), on tindrà lloc un menjar per a tots els camarades, companys, simpatitzants i amics que hagen participat en la Caravana.

Vos esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada