dimarts, 2 d’abril del 2013

EU exigirà en Les Corts que la Conselleria modifique els criteris per a l'accés a les ajudes al transport escolar


NOTA DE PREMSA ESQUERRA UNIDA
EU-MARINA ALTA: "La consellera Català està obligada a modificar els requisits per a les beques de transport escolar per l’alumnat de la Marina Alta"
EU exigirà en Les Corts que la Conselleria modifique els criteris per a l'accés a les ajudes al transport escolar
La formació d'esquerres ha assenyalat hui que el defensor del Poble "ha posat en evidència la política de retalls" de la Conselleria d'Educació, que ha anul·lat 135 rutes, passant de les 710 a les 576 en el present curs escolar, i deixa a moltíssims xiquets  sense transport escolar". "Les mobilitzacions de pares, alumnes i professorat han sigut recolzades pel defensor del Poble, per la qual cosa la consellera Català està obligada a modificar el criteri de mesurar la distància entre el domicili i el centre escolar, restablint el mesurament real per ruta de cotxe i no en línia recta".
Esquerra Unida ha advertit que els paranys a l'hora de fer el mesurament no són més que l'evidència de de la nul·la sensibilitat de la Conselleria per les necessitats de les famílies, a més de considerar que els serveis educatius no formen part del sistema educatiu". A més, EU-Marina Alta critica que la Conselleria d'Educació no valore "l'impacte de la crisi", la qual cosa "impedeix a moltes famílies costejar un transport privat", i que no respecte els criteris de conciliació de la vida laboral i familiar que impedeix en moltes ocasions que pares i mares puguen portar als centres escolars als seus fills".
Per a la formació d'esquerres, la consellera Català "està obligada a modificar els criteris del transport escolar per a que tot l'alumnat  que ho necessite puga accedir, tal i com han vingut reclamant els pares i mares". Així, Esquerra Unida exigirà en Les Corts que la Conselleria modifique els criteris per a l'accés a les ajudes al transport escolar, tal com ha expressat l'informe del Defensor del Poble.



2 d'abril de 2013

GABINET DE PREMSA EUPV



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada