dilluns, 13 de maig del 2013

EUPV Ondara-Rectoria, denúncia que els cartells sobre la renovació de l’asfalt del casc urbà, que es van posar fa més de dos anys, no s’ha dut a terme fins ara, amb unes eleccions locals pel mig.


NOTA DE PREMSA ESQUERRA UNIDA - ONDARA RECTORIA
EUPV Ondara-Rectoria, denúncia que els cartells sobre la renovació de l’asfalt del casc urbà, que es van posar fa més de dos anys, no s’ha dut a terme fins ara, amb unes eleccions locals pel mig.

Els cartells “publicitaris” que van servir de publicitat a l’equip de Govern en les eleccions passades encara estan en els seus llocs, quan s’acaba d’iniciar l’execució mes de dos anys després d’unes eleccions en les que havia d’haver estat ejecutat, i tot això després d’acordar en el ple del passat 28 de febrer que anaven a llevar-los.
 
Des del nostre col·lectiu denunciem la forma de governar i de publicitar-se del PP d’Ondara, que fa més de dos anys, just abans de les eleccions, va col·locar diversos cartells publicitaris com el que apareix en la imatge indicant que en breu anaven a renovar el paviment del casc urbà.

Bé, després d’un temps, al nostre entendre, massa extens, les obres escomencen, no sabem com es financen, quins carrers exactament pretenen reasfaltar, o si es llogarà a persones aturades del municipi per a fer-ho, per no dir que el que es va acordar en el ple ordinari de la Corporació Municipal del passat 28 de febrer, de llevar-los, i no s’ha complit.

El cas es que, el PP d’Ondara, va utilitzar fons públics per a fer una publicitat del què anaven a fer si seguien en l’alcaldia, ja que com hem dit ho van posar mesos abans d’unes eleccions i la prova és que ara es quan van a dur-ho a terme, mes de dos anys després.

També veiem sospitós que l’entusiasme en dir que la desfeta dels adoquins no la pagarà el poble, ja siga per deixar d’asfaltar algun carrer que ho necessita o per a fer front al sobrecost que suposa posar asfalt imprés en lloc d’asfalt corrent.





GABINET PREMSA EUPV ONDARA-RECTORIA
Ondara a, 13 de maig de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada