dimarts, 21 de maig del 2013




NOTA DE PREMSA ESQUERRA UNIDA - ONDARA RECTORIA
Esquerra Unida porta a les corts les consultes sobre la MASSMA i insta a que la consellera es pronuncie.
La formació d’Esquerres mitjançant la diputada Esther López Barceló ha preguntat a la consellera tres qüestions claus pel el futur de la MASSMA (Mancomunitat de Servicis Socials de la Marina Alta).
 
El passat 4 de març de 2013 la diputada autonòmica d’EUPV, Esther López Barceló, va fer 3 preguntes claus sobre la MASSMA a la consellera de benestar social, Asunción Sánchez Zaplana, instant a aquesta ultima a pronunciar-se al respecte.
Les preguntes que va fer la nostra diputada varen ser:
-Quin es l’import del deute de la Generalitat a la MASSMA?
-Quan pensa abonar la Conselleria el deute a la Mancomunitat de Serveis Socials de la Marina Alta?
-Quines alternatives donarà el Consell als municipis més menuts d’aquesta mancomunitat, que veuran una reducció dels servicis socials que els proporciona, tant importants en el moment actual?

A aquestes preguntes, la consellera va respondre d’una manera un tant inútil, ja que després de les seves respostes només es treu en clar que la Conselleria deu a la MASSMA 369.573,40€, però no concreta en quin plaç es faran efectius “es materialitzaran els pagaments tan ràpidament com siga possible” ni quines alternatives tindràn les poblacions més menudes “els municipis més xicotets van a seguir finanzant-se per la Conselleria de Benestar Social”, la mateixa Conselleria de encara no sap com ni quan fara efectiu el abundant deute que conté amb la Mancomunitat.





GABINET PREMSA EUPV ONDARA-RECTORIA
Ondara a, 21 de maig de 2013

1 comentari:

  1. EL NOSTRE COL.LECTIU NO ES DONA PER VENÇUT EN LA MASSMA I SEGUIRÀ RECOLZANT AQUEST SISTEMA.

    ResponElimina