dimarts, 1 d’octubre del 2013


NOTA DE PREMSA EU-Ondara-Rectoria

EUPV ONDARA-RECTORIA torna a demanar l’informe de la Conselleria de Sanitat sobre la gestió de DKV Marina Salud, S.A. a la Marina Alta i exigeix a l’alcalde d’Ondara i el seu equip de govern a que es pronuncie al respecte de la moció de la Plataforma per Defensa de la Sanitat Publica a la Marina Alta.

El colectiu d’esquerres ha presentat una nova instància per a demanar que l’Ajuntament d’Ondara faça public l’informe que va demanar a la Conselleria de Sanitat, i que l’equip de govern es posicione i diga si aprova la moció o la rebutja definitivament.

El passat dijous 27 de juny es va debatre en ple ordinari a l’Ajuntament d’Ondara la moció de la Plataforma per Defensa de la Sanitat Publica a la Marina Alta, i l’equip de govern, amb paraules textuals de l’alcalde “no podem pronunciar-nos per que no disposem de l’informació necessaria, pel que demanem un informe a la conselleria i amb el que diga eixe informe ens pronunciarem”, es van abstindre en la votació bloquejant la moció que si ha ixit avant en altres pobles governats pel PP, com per exemple Dénia.

El passat mes de juliol el nostre col·lectiu ja va demanar l’esmentat informe per a fer-lo públic i que el PP ondarenc es pronunciara al respecte, però de moment no han facilitat res.

Per lo tant, el nostre col.lectiu torna a demanar l’informe i torna a exigir a l’equip de govern que es pronuncie i accepte o decline definitivament la moció i que facilite l’informe als ciutadans per a que qui ho desitge el puga consultar.

 
INSTÀNCIA GENERAL ON DEMANEM L'INFORME


Ondara, 1 d'octubre de 2013

GABINET DE PREMSA EUPV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada