dimarts, 29 d’octubre del 2013



NOTA DE PREMSA EU-Ondara-Rectoria

EUPV ONDARA-RECTORIA presenta dues mocions sobre sanitat per al debat al pròxim ple ordinari.

El nostre col.lectiu insta a l’Equip de Govern a que trega a debat les dues mocions que vam presentar la setmana passada, les dues sobre sanitat, per a que demostren que com van dir en el discurs del 9 d’octubre, defenen una sanitat pública per damunt de la ideologia del partit en el que militen.

La setmana passada el nostre portaveu, Pepe Fornés, va presentar dues mocions per a incloure-es al debat al pròxim ple ordinari. Aquestes dues mocions son sobre sanitat:
Una sobre la petició de la Plataforma Per Defensa De La Sanita Pública, que ha arreplegat 14.000 firmes de ciutadans amb eixe propòsit, i que demana bàsicament que es rescindeixca el contracte de concessió amb DKV Marina Salud, S.A. que es evident que converteix als ciutadans de la Marina Alta en ciutadans de segona.
La segona es sobre el copagament que va entrar en vigor l’1 d’Octubre i que fa que el malalts crònics tinguen que pagar una part dels fàrmacs que prenen dins del centre hospitalari.
Tot acò després de les declaracións formulades per l’alcalde, el popular Ximo Ferrando, el 9 d’Octubre on deia textualment “que treballen per a defensar una sanitat pública de qualitat, per molt que alguns vullguen fer creure que l’opinió d’una estructura de partit esta per damunt de l’opinió dels que militen” i per lo tant exigim a l’Equip de Govern demostre que no son paraules buides i aprove les mocions que hem presentat, per que del contrari tindrem que exigir explicacions per mentir als ciutadans.
A més a més aquestes dues mocions es sumen a les dues que vam presentar el passat mes de setembre i que no van entrar al ple que es va cel.lebrar en eixe mes. Recordem que les dues mocions que estan pendents de debatre son: una sobre la LOMQE, i una altra per a que l’Església, deixe destar exempta del pagament de l’IBI.




Ondara, 29 d’Octubre de 2013

GABINET DE PREMSA EUPV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada