dijous, 12 de desembre del 2013

Des del nostre col·lectiu valorem positivament, com no podia ser d’una altra manera l’anunci en la premsa que varen fer uns quants edils populars sobre les urgències nocturnes d’Ondara, Gata de Gorgos, El Verger i Pedreguer, dient que el pròxim 15 de desembre es reobririen. Al mateix temps, volem deixar constància de què no suposa un mèrit de ningú d’ells, ni tan sols de la Conselleria de Sanitat ni de Marina Salud, S.A., per restablir un servei que entenem que mai devia haver desaparegut dels nostres municipis. Esperem que no siga un engany més de la Conselleria de Sanitat, com el del passat mes d’octubre on el director d’assistència sanitària va anunciar que es reobririen i el varen cessar del seu lloc després de desmentir el seu anunci, deixant entreveure una clara descoordinació dintre de la mateixa Conselleria.
Per al col·lectiu EUPV Ondara-Rectoria, suposa que una vegada més la pressió ciutadana reclamant el que és seu sorgeix efecte quan aquesta és ben organitzada.
De tota manera, també volem constatar que s’ha aconseguit només un de l'objectiu que reclama la Plataforma per Defensa de la Sanitat Pública a la Marina Alta, ja que encara queden reivindicacions a aconseguir com la derivació de malalts crònics a l’hospital de la Pedrera i el restabliment de la gestió pública al departament de salut de Dénia. Per lo tant, aquesta notícia ens anima a seguir donant suport com fins ara hem fet les reivindicacions que du a terme la Plataforma.

COL.LECTIU EUPV ONDARA-RECTORIA
DIJOUS 12 DE DESEMBRE DE 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada