divendres, 13 de desembre del 2013



NOTA DE PREMSA EU-Ondara-Rectoria

EUPV demana una comisió interna per a estudiar realment el que ha passat amb ESCLATASÓ.

El nostre col.lectiu demana que per aclarir d’una forma plural i sense cost per als ondarencs, una comisió formada per un representant de cada grup polític del municipi, independentment de que aquest grup polític tinga o no representació en el consistori.

En l’ultim ple ordinari a l’Ajuntament d’Ondara, es va tornar a abordar el tema de l’ESCLATASÓ, on la regidora de Compromís, Pepa Gasquet, li demanava al regidor de cultura Vicent Vives (PP) la dimisió per haver ocultat factures de l’ESCLATASÓ, deure encara factures a alguns proveïdors, i haver perdut uns 36.000 euros.
Segons es pot llegir a la web de l’Ajuntement, l’Equip de Govern li va proposar contractar una auditoria externa que diga si l’anterior acusació es real o no, i que comporte la dimisió del regidor que haja mentit, a part d’aquest fer front al cost de l’auditoria.
Per al nostre col.lectiu esta pràctica es poc menys que vergonyosa, pareix que estiguen jugant amb els diners dels ondarencs.
Des d’EUPV proposem que es cree una comisió d’estudi amb formada per almenys un representant de qualsevol força política del municipi, independentmentment de si aquesta te representació o no en el ple. Creguem que apart d’eixir-li de bades als ciutadans, es pluralitzaria l’opinió i el resultat i donraria una bona sensació de democràcia interna al consistori.

INSTÀNCIA PRESENTADA A L'AJUNTAMENT DEMANANT LA COMISIÓ D'ESTUDI.




Ondara, 12 de desembre de 2013

GABINET DE PREMSA EUPV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada