dimecres, 14 de novembre del 2012


NOTA DE PREMSA ESQUERRA UNIDA-MARINA ALTA

EUPV-MARINA ALTA: “Tornar a sentir la Internacional i l’Estaca a Marques de Campos avui, només significa que la gent ja no té por i no farà cap pas enrere”.

EUPV considera un èxit tant la vaga a la comarca com la manifestació a Dénia d’avui. Els milers de persones que no han treballat i han anat a la manifestació han dit que no estan disposades a fer cap pas enrere, i sobretot, a lluitar per els seus drets.
 
La formació d’esquerres afirma que la demostració de força de la classe treballadora d’avui a la marina alta, és un pas endavant molt poderós, que ha de tenir continuïtat, ja que només així els qui governen sabran qui mana: el poble.

El col.lectiu comarcal d’EUPV valora molt positivament que encara que alguns comerços i botigues han obert, la gent no consumeix, i a la fi els haguera sigut més rendible no obrir, que obrir per no vendre res, i sumar-se a la defensa dels seus drets com a treballadors/es i ciutadans/es.

 EUPV-Marina Alta vol agrair la participació dels seus militants, simpatitzants i votants, tan en els piquets informatius com en la manifestació per, sobretot, en especial, als seus membres més joves, el col.lectiu de joves, que han mostrat el camí de la il.lusió i el treball ben fet, i així com, als membres més vells per la seva saviesa i experiència.

 

Dénia, 14 de novembre del 2012

 

GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada