dijous, 22 de novembre del 2012


NOTA DE PREMSA ESQUERRA UNIDA-MARINA ALTA

EU denuncia que la Generalitat pretén cobrar una taxa de 60 euros als què s’inscriuen com a unió de fet

EU-Marina Alta denuncia que el PP ha introduït una esmena en el projecte de Llei d’Acompanyament als Pressupostos en la que presenta la seua intenció de cobrar una taxa de 60 euros a totes aquelles persones que s’inscriuen en el registre d’unions de fet. “És increïble l’afany recaptatori de la Generalitat i el greuge comparatiu que crea amb aquesta mesura respecte aquelles persones que contrauen matrimoni i que no paguen cap taxa. Exigim la retirada d’aquesta esmena”, ha reclamat EU-Marina Alta.

 El col.lectiu comarcal d’EUPV ha explicat que aquestes taxes no existeixen, “i ara les incorpora el PP a través d’una esmena, provocant un clar principi de discriminació cap a les parelles que no vullguen contraure matrimoni, sinó registrar-se com a parella de fet”, denuncia. EU-Marina Alta, a més, explica que també li se demanarà 6 euros per cadascun dels certificats que s’expire de les unions de fet.

 La formació d’esquerres assegura: “l’única justificació que hi ha al darrere d’aquesta mesura, és l’afany recaptatori del Consell, ja que la despesa pel funcionament d’aquest registre és totalment ínfim. El que pretén el PP és apurar la butxaca de la ciutadania a tota costa”.

 Esquerra Unida demana al PP que retire l’esmena “i no cree un greuge comparatiu cap a les persones que no volen casar-se i tenen els mateixos drets que aquelles que contrauen matrimoni i no han de pagar cap taxa”, apunta la formació d’esquerres.

22 de Novembre de 2012

GABINET DE PREMSA EUPV
 
 
 
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada