dimecres, 28 de novembre del 2012


NOTA DE PREMSA ESQUERRA UNIDA-MARINA ALTA

EU-MARINA ALTA: “L’ERO de FGV és d’una crueltat duríssima cap als treballadors i suposa el desmantellament del servei de transport públic a la Marina Alta, la línia Dénia-Benidorm”

“La política del PP no és contra l’atur sinó a favor d’ell en la Marina Alta”

 Esquerra Unida ha mostrat el seu recolzament i solidaritat als  treballadors i treballadores de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) de la línia Dénia-Benidorm que estaran afectats per l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que ahir va anunciar el consell d’administració. “Aquest ERO no sols suposa un drama per aquestos treballadors, sinó que tindrà també unes conseqüències gravíssimes en el transport públic de la Marina Alta, perquè aquest patirà la reducció de qualitat i servei”. EUPV reclama que s’ature d’immediat aquest expedient i demana explicacions a la consellera Bonig en Les Corts.

 EUPV subratlla: “el PP està desmantellant el sector públic valencià, amb la intenció de deixar-ho tot en mans d’empreses privades. I seguint aquesta estela ha anunciat també l’ERO en FGV, el qual s’emmarca en els “plans del Consell per a desmantellar tot el sector públic empresarial valencià”, critica.

Per a Esquerra Unida, aquest ERO suposarà una “reducció de serveis sense precedents. Suposarà menys freqüències, menys qualitat, i menys atenció en el transport públic valencià. En definitiva, empitjorarà el servei públic de transport”, ha afegit EU-Marina alta.

La formació d’esquerres ha demanat a la consellera Isabel Bonig que explique aquest ERO, “i actue d’immediat per a impedir-lo, perquè d’altra manera va a produir-se una terrible sangria, deixant a centenars de treballadors i treballadores sense feina. La política del PP no és contra l’atur sinó a favor d’aquest”, ha criticat EUPV.

28 de Novembre de 2012

GABINET DE PREMSA EUPV
 
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada