dijous, 22 de novembre del 2012


NOTA DE PREMSA ESQUERRA UNIDA-MARINA ALTA

Esquerra Unida denuncia impagaments d’un any a les empreses subministradores dels menjadors escolars de la Marina Alta

EU-Marina Alta adverteix que la situació fa perillar el servei “i pot crear un caos en els centres”

 La coordinadora d’EUPV i síndica en Les Corts, Marga Sanz, ha arreplegat les queixes d’aquestes empreses, les quals no cobren des de fa un any. “La situació és molt greu i el sector adverteix que en un no res no podran pagar les nòmines dels seus treballadors, i perillarà el subministrament als menjadors dels centres escolars”. Sanz reclama explicacions a la consellera Català i mesures urgents que resolguen la situació.

 Esquerra Unida denuncia que aquestes empreses de càtering cobraven puntualment fins el mes de novembre de l’any passat, moment en el què deixaren de fer-ho, “ens preocupa les conseqüències que pot tindre tot aquest desgavell, per a les pròpies empreses i els seus treballadors -més de 28.000- i òbviament per als centres escolars”, subratlla la parlamentària d’esquerres, qui afegeix: “aquesta situació, a més, perjudica a les empreses més menudes en benefici de les grans, les quals sí poden suportar un temps més llarg d’impagaments”.

 Sanz reclama a la consellera Català que done explicacions en Les Corts d’aquestos impagaments “i de com pensa resoldre’ls, perquè no regularitzar la situació significarà crear un autèntic caos en els centres escolars, pendents els seus menjadors del servei d’aquestes empreses de càtering”.

22 de Novembre de 2012

GABINET DE PREMSA EUPV
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada