dimecres, 13 de febrer del 2013


NOTA DE PREMSA ESQUERRA UNIDA-ONDARA RECTORIA
Esquerra Unida reclama als màxims responsables de l’ajuntament d’Ondara que donen la cara davant els resultats obtinguts en el festival “ESCLATA-SO”.

Esquerra Unida vol denunciar i fer saber a tot el món el que es va parlar en l’ultim plenari extraordinari de l’ajuntament d’Ondara el passat divendres 8 de febrer de 2013, on es va donar compte de la liquidació de l’activitat ESCLATA-SO.
 
El passat divendres 8 de febrer de 2013 es va celebrar al nostre ajuntament un plenari extraordinari on es va tractar com a punt tercer la liquidació de l’activitat promoguda per l’ajuntament ESCLATA-SO i que dona un resultat de més de 35.000€ de pèrdues.
 
Els grups de l’oposició degut a esta nefasta gestió van demanar la dimisió del titular de cultura Vicent Vives. Però desde EUPV Ondara-Rectoria no ens quedem ahí i, degut a la gravetat de l’assumpte, demanem que comparega formalment l’alcalde, com a màxim responsable de l’ajuntament a donar explicacions de quines causes han sigut les que ens han portat a gastar-nos uns diners que, segons se’ns diu constantment, no tenim. Instem també al màxim responsable del nostre consistori a publicar les dades en la web de l’ajuntament per a que puguen ser consultades per tots els ciutadans i obriga una bustia de consultes per a la gent que necessita o vol saber més sobre l’assumpte.


GABINET PREMSA EUPV ONDARA-RECTORIA
Ondara a, 12 de febrer de 2013


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada