dilluns, 18 de febrer del 2013


NOTA DE PREMSA ESQUERRA UNIDA-ONDARA-RECTORIA
Els treballadors de la MASSMA porten 5 mesos sense cobrar la totalitat de la seva nòmina degut a les polítiques a les que ens té acostubrats el PP.

EU-Ondara-Rectoria denuncia la mala gestió del PP al capdavant de la MASSMA, tant al deute que manté la Generalitat, com a l’anunci de l’ajuntament d’Ondara a abandonar-la a la seua sort.
EUPV Ondara-Rectoria, vol denunciar, amb aquesta nota de premsa, que els treballadors de la MASSMA (mancomunitat de servicis socials de la marina alta) porten 5 mesos sense cobrar la totalitat de les seues nòmines.
Aquesta situació a la que hem arribat, i que estan patint els treballadors, no es casualitat, i té culpables ben visibles, ja que la Generalitat Valenciana, acumula un deute que esta ofegant la mancomunitat.
A tot açò hi ha que sumar la decisió de l’alcalde d’ondara (Ximo Ferrando) d’abandonar la MASSMA, segons ell per a donar més servicis directament desde l’ajuntament. Però desde EUPV vegem clarament com a més d’abandonar la mancomunitat, deixant clar la falta de solidaritat que els caracteritza, prenen el pas previ a, privatitzar els servicis socials que ara es presten. Tot açò sense oblidar que les retallades que afirma Ferrando que va a aplicar la MASSMA, son derivades de l’ofegament financer al que està sometentla la Generalitat, governada amb majoria absoluta del PP.



Ondara, 18 de febrer de 2013
GABINET DE PREMSA EUPV







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada