dimarts, 26 de febrer del 2013

NOTA DE PREMSA ESQUERRA UNIDA - ONDARA RECTORIA

Esquerra Unida denuncia la demagògia utilitzada per l’ajuntament de Els Poblets, en la notícia publicada el passat dissabte 23 de febrer al Canfali.
La nostra formació creu que l’ajuntament de Els Poblets, fa demagògia publicant que els han donat un reconeixement en “La Guía de Buenas Prácticas: Mejorando la Gestión Pública del Partido Popular” de dubtosa credibilitat.

Des del nostre col•lectiu, volem denunciar la demagògia practicada per l’ajuntament de Els Poblets al publicar que els han donat un reconeixement en “La Guía de Buenas Prácticas: Mejorando la Gestión Pública del Partido Popular” de dubtosa credibilitat, ja que no es sap molt bé on esta editada eixa guia ni qui l’edita.
A més a més, creiem que és de molt mal gust fer això quan el poble té moltes mancances, ja que està pendent des de fa uns quants anys la construcció del nou col•legi, li falten contenidors de reciclatge en algunes parts del poble i hi han unes restes arqueològiques a l’almadrava a les quals no es promou la seua visita.







A banda, el poble també creua per mig de l’antic Camí de Gandia que va des de El Verger, fins a Dénia, de forma paral•lela a la carretera de les Marines, i que es utilitzada per molta gent, sobretot de Pego i El Verger, per a anar a la capital comarcal. Com es pot apreciar en la imatge, hi ha llocs vertaderament perillosos on no hi ha pas de vianants, i a més a més, la vorera tan sols fa uns 50 centímetres de mesura.

Però açò pareix que no li preocupa ni al senyor Ivars, que casualment com a la majoria d’edils del PP li encanta fer-se fotografies, ni als partits de l’oposició, que cada quatre anys ixen a la llum per a disputar-li l’ajuntament.

Tal vegada esperen a que passe alguna cosa desagradable i que el nostre poble isca en les notícies de mig país per coses que es poden previndre?

GABINET PREMSA EUPV ONDARA-RECTORIA
Els Poblets a, 25 de febrer de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada