dijous, 14 de febrer del 2013


NOTA DE PREMSA ESQUERRA UNIDA-ONDARA RECTORIA
Esquerra Unida demana al alcalde d’Ondara que publique detalladament si la eixida de la MASSMA suposarà un estalvi y si garantitzarà més servicis socials.

Esquerra Unida del País Valencià, no es conforma en la “roda de premsa” publicada per el nostre alcalde Ximo Ferrando en la pàgina web de l’ajuntament on de forma molt genèrica diu que Ondara abandona la MASSMA per a garantir millors servicis socials.
 
Desde la formació d’esquerres sol.licitem al alcalde del nostre municipi a que presente un estudi amb dades concretes que especifiquen els costos que suposava estar en la MASSMA i els servicis dels que disposaven els ciutadans, així com el cost de crear un “Departament Municipal de Servicis Socials” i els servicis socials als que Ximo Ferrando personalment es compromet a, mantindre, millorar o crear segons l’esmentada roda de premsa.

A més a més, desde Esquerra Unida del País Valencià, creguem que aquest nou “Departament Municipal de Servicis Socials” ha de ser gestionat per funcionaris plenament municipals i no contractar-se una empresa externa per a que ho gestione com sembla que esta de moda amb les polítiques del Partit Popular. Per lo tant, volem un compromís concret de l’alcalde de que en cas de crearlo siga d’aquesta manera.

També creguem que en cas de tindre que contractar personal per a gestionar aquestos servicis social deurien ser persones aturades del municipi.


GABINET PREMSA EUPV ONDARA-RECTORIA
Ondara, 13 de febrer de 2013



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada