dimecres, 12 de març del 2014



NOTA DE PREMSA EU-Ondara-Rectoria

Pamis abandonat pel PP d’Ondara.

El col.lectiu local d’Esquerra Unida denúncia la deixadesa de Pamis per part de l’Equip de Govern.


Pamis no aguanta més l’abandó al qual el té sotmés l’Ajuntament d’Ondara i el seu Alcalde Ximo Ferrando.
Com es pot observar en les fotografies adjuntes es demostra l’abandó, la desídia i desafecció que pateix des de fa dècades la Pedania de Pamis.
La corporació municipal ve en cada època d’eleccions municipals, promet als ciutadans de forma cínica, que prompte es realitzaran les actuacions urbanístiques que tanta falta fan en aquesta pedania. Cal recordar que des de fa quaranta anys, a Pamis no s’ha fet cap actuació urbanística. Fa quatre anys que els arbres no s’han podat, el carrer Federico Garcia Lorca rep quan plou tota l’aigua que corre des de més enllà dels pisos construïts fa uns anys, en l’esmentat carrer només hi ha un petit embornal que es pot veure en la fotografia, per tant quan plou una mica, l’aigua entra en les cases, cosa que abans mai havia passat, enormes forats  en l’asfalt, l’únic espai on la gent pot portar els xiquets i també a persones majors, està en un estat més que deplorable.
A més a més com es pot observar, hi ha una font feta perquè les persones pogueren beure, i fruit de la negligència i la despreocupació, porta obstruïda des del mes d’agost de l’any passat donant possibilitat a ser un focus d’infeccions per als veïns.
Mentrestant l’alcalde proposa obres faraòniques, on gastar els recursos econòmics de què disposa el consistori ondarenc i els veïns de Pamis se’ls neguen coses tan bàsiques com poder eixir al carrer sense por a què un cotxe se’ls atropelle, ja que passen a més de seixanta quilòmetres per hora. A part no sentir vergonya de viure en aquest “poblet”, que dit siga de pas, paga els seus impostos religiosament.









Ondara, 12 de març de 2014

GABINET DE PREMSA EUPV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada