dijous, 10 d’abril del 2014

Ferrando converteix Ondara en una macro-empresa dins la Marina Alta

NOTA DE PREMSA EU-Ondara-Rectoria


L’alcalde d’Ondara ha convertit el consistori ondarenc, en un ens on prima l’estabilitat presupostària i els resultats econòmics per damunt del benestar social i la necessitat dels seus conciutadans.

Aquesta setmana hem sigut informats de què l’Ajuntament d’Ondara
que els tallers d’ocupació promoguts pel consistori tancava l’any en un superàvit de 1.2 milions d’euros, una notícia un tant ambigua, ja que segons la lectura que se li done pot semblar bona o dolenta.
Primer vegem la visió que volen que tinguem, la fàcil, se’ns diu que és una meravellosa notícia, que degut a la formidable gestió del PP, el consistori ha obtingut més ingressos que despeses, i que per lo tant la gestió de l’Equip de Govern es molt satisfactòria. Podríem dir que el PP ondarenc son els alumnes avantatjats de Cristobal Montoro, Ministre d’Hisenda, autor de la cel.lebre frase en seu parlamentaria “los salarios no están bajando en nuestro pais, están creciendo moderadamente” quan les dades són totalment objectives i diuen tot el contrari.

Bé des d’EUPV, li fem la lectura difícil, la que volen que no fem, la que volen ocultar, la que no els interessa que fem, i no és per a fer política, desprestigiant al contrari com solen fer la majoria de formacions polítiques, nosaltres ho fem per convicció i principis ètics.
En la noticia no anomena que Ondara és el poble amb més alt index d’atur de la comarca, que l’atur ha augmentat en 200 persones des de 2009 (plena crisi econòmica) fins a 2014 (en teoria l’economia s’està recuperant, segons ens volen fer creure el Govern central, autonòmic i municipal, els tres del PP). Tampoc anomena no tenen ni de lluny l’efecte desitjat, si aquest és reduir l’atur i aconseguir que la gent puga treballar.

Tampoc diuen res sobre les vivendes buides al municipi, que al 2011 eren de 562 habitatges i que amb l’agreujament de la crisi i els desnonaments haurà aumentat, deixant una clara mostra de la deixadesa i incompetència del PP ondarenc en aquesta matèria.

Amb tot açò, des d’EUPV vegem una clara mancança de polítiques socials dedicades a igualar les oportunitats de tots els ondarencs independentment dels recursos econòmics de la seua família, per nomenar alguns exemples es podria reduir la quota de l’escoleta a famílies amb menys ingressos, fer una bossa de vivendes buides per a destinar-les a lloguer social (30% dels ingressos familiars) per a famílies que ho necessiten, ajudar econòmicament a joves que vullguen cursar estudis universitaris amb una espècie de beques municipals, impulsar autèntics tallers d’ocupació dirigits a generar una gran indústria municipal, o una cooperativa municipal de producció de productes agrícoles i ramaders que sempre tindrien una qualitat superior als que s’ofereixen en les grans superfícies.

Com queda clar, en aquests exemples, que no seran els únics que presentarem en el nostre programa electoral, la nostra formació a dia d’avui es l’única que aposta per un sistema igualitari, on les persones tinguen prioritat als resultats econòmics i es garantisca realment la igualtat d’oportunitats.



Ondara, 10 de abril de 2014

GABINET DE PREMSA EUPV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada