dimecres, 16 d’abril del 2014



NOTA DE PREMSA EU-Ondara-Rectoria

#14aOndara “Concentració per la III República”.

El col.lectiu local d’EUPV d’Ondara va organitzar ahir una concentració davant de l’Ajuntament d’Ondara per commemorar el 83 aniversari de la proclamació de la II República i demanar el que resulta més necessari cada dia, la III República.

Aquest dilluns 14 d’abril davant l’Ajuntament d’Ondara el va cel.lebrar una concentració “Per la III República” organitzada pel col.lectiu local d’EUPV i amb la participació del col.lectiu d’EUPV de Dénia, i diversos veïns d’Ondara, Pedreguer, Els Poblets, Beniarbeig, i d’algun que altre municipi proper.
L’acte va estar amenitzat pels assitsents, com Francisca Lorenzo (membre d’EUPV Ondara-Rectoria), i Mario García (membre d’EUPV Dénia), que varen llegir diverses poesies relacionades amb la II República.
Més tard, va agafar la paraula el Coordinador comarcal, Oscar Ramírez, qui va pronunciar unes paraules en el sentit de restablir un estat democràtic i d’apoderament de la societat com va ser en el seu dia la II República.
Durant l’acte van sonar esperançadores sintonies com La Internacional i l’Himne de Riego o Himne oficial de la II República.
Per a finalitzar, el membre del col.lectiu local, Ferran Lloret, qui va llegir un manifest descrivint el que va suposar la II República en quant a drets  ciutadans suposava. També va incidir en què la monarquia espanyola consagra el model patriarcal, fent prevaleixer el dret de successió del fill per davant de la filla.
I finalment va instar a que  “s’ha que defendre que tots els càrrecs públics han d’estar a l’abast de qualsevol ciutadà”




Ondara, 15 d’abril de 2014

GABINET DE PREMSA EUPV





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada